google-site-verification: googlefdec93ba220e36c2.html
 

STENSKOTT

Ett stenskott kan lätt bli en spricka som riskerar din körsäkerhet speciellt när vindrutan står för ca 30% av bilens konstruktionshållfasthet och krockkudden på passagerarplatsen är beroende av att vindrutan ger stöd.

 

Genom att låta oss laga ditt stenskott blir vindrutan lika stark som före skadan. Dessutom behöver det inte kosta dig något, beroende på vilket försäkringsbolag du har. 

 

Oavsett vilket, hjälper vi dig med allt det administrativa och du slipper kommunikation med försäkringsbolaget. Det enda du behöver göra är att boka tid och ta med din bil.

 

Dessutom påverkar en glasskada inte dina skadefria år.

Lägg pengarna på något roligt istället. Laga stenskottet innan det spricker! 

Alla skador på din bilruta som ger reflex- och ljusbrytning är farliga ur trafiksäkerhetssynpunkt. En skada på vindrutan på 10 mm motsvarar skymd sikt på ett barn ca 40 m framför bilen. Slitage och skador är särskilt märkbart vid mörkerkörning – just då man behöver bästa möjliga siktförhållande. En annan faktor som påverkar trafiksäkerheten är att vindrutan idag är en del av bilens bärande konstruktion.

De flesta skador börjar med ett enkelt stenskott. Vänta därför inte, utan kontakta oss omgående. Ett stenskott är lätt fixat och kostar dig högst 200:- (beroende på vilket försäkringsbolag du har).

 

Ett byte av vindrutan blir betydligt mer kostsamt (även det beroende på vilket försäkringsbolag du har). Vi har bilglas till alla bil-, buss och lastbilsmärken. Vi byter vindrutor, sidorutor, bakrutor och lagar stenskott.

 

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och har datoriserad uppkoppling till dessa likväl som till Vägverket.

Ladda ner vår förenklade skadeanmälan direkt här på hemsidan.

Vi kör dig till och hämtar dig från jobbet i Fagersta med omnejd!