google-site-verification: googlefdec93ba220e36c2.html
 

SOLSKYDD

Med våra solskydd utomhus får du många möjligheter att skapa svalkande oaser av skugga i din trädgård – och skärma av från både insyn och vind. Men sommaren 2018 i minne är det en efterlängtad installation. Med en en terassmarkis blir din uteplats en skön plats att njuta av hela dagen under hela utesäsongen. Ett solsegel är ett utvändigt solskydd som ger ett effektivt skydd från direkt solljus när barnen leker utomhus – och blir ett snyggt uterum för dig och dina gäster framåt kvällen. 

 

Fönstermarkiser ger både energi och ger bra förutsättningar till en behaglig inomhustemperatur. Vi brinner för att hjälpa dig hitta det solskydd utomhus som skapar den uteplats och det hem du drömmer om. Med rätt tygkvalitet på markisväven, exakta mått och färger som passar till just ditt hus och uteplats.

Vi har ett stort utbud av tygprover som du kan låna hem. Kom ner och kika så kan vi berätta mer om vilka olika lösningar som passar bäst för dina behov.

Vi kommer ut och mäter helt utan kostnad!

Vi kan detta med solskydd: 

  • Solavskärmning

  • Insynsskydd

  • Vindskydd

  • Balkongskydd

  • Terrassövertäckningar

Be om en offert i god tid för att komma med på väntelistan för markiser under 2019. 

INSPIRERAS AV VÅRA LEVERANTÖRER - DE BÄSTA I BRANSCHEN

Vi har materialprover hemma från HESTRA, SB Persienner & Sandatex Markisväv. Eller klicka dig vidare för inspiration direkt från respektive leverantör eller välkommen ner till oss och kika direkt! Du kan låna med dig flera pärmar med prover hem.

hestra logotyp.png

HESTRA har ett brett utbud av markiser i en mängd olika färger och modeller.

Vare sig det är för inomhus- eller utomhusbruk du söker efter så kommer du finna passande solskydd till villa, hus eller stuga.

SB-Persienner-Logotyp.png

SB Persienner grundades redan 1957 och besitter idag en mycket lång branscherfarenhet. Fram tills runt 1990 hette firman Sävedalens Bostadspersienner, som sedan förenklades till SB Persienner.

 

Här arbetar ett antal kunniga tillverkare och montörer. Med egen tillverkning i Göteborg är leveranstiden snabb. 

varumarkesandatex.png

SANDATEX är Nordens ledande leverantör av invändig och utvändig solskyddsväv. I mer än 30 år har Sandatex levererat väv till landets främsta solskyddsspecialister. Färger och mönster utgår från ett skandinaviskt perspektiv, allt för att passa både trender och traditioner i vår del av världen.