google-site-verification: googlefdec93ba220e36c2.html
 

INGLASNING

Bygg- och inredningsglas

Att glasa in altanen, balkongen eller altanen är som att bygga ut huset. Att få ett extra rum att leva i långt in på senhösten är vardagslyx. Idag är glaset som byggnadsmaterial en allt större del av konstruktioner i byggnader och även i samband med inredning, både i hem och offentlig miljö. Utvecklingen av glas och dess funktioner går snabbt framåt, och även möjligheten att bearbeta och förädla produkterna kan göras på många spännande sätt.

Glas är ett fantastiskt material som man kan använda till allt möjligt. Därför kan du vara helt trygg i och med att vi kan allt om glas. Oavsett om du vill göra ett inglasat uterum eller sätta solfilm så är vi rätt företag att hjälpa dig.

 

Så har du en dröm om ett uterum? Ring oss gärna eller kom förbi så kan vi hjälpa till att förverkliga drömmen! Självklart kommer vi ut och mäter på plats helt gratis innan vi skickar en offert. 

Bygg efter egna idéer eller låt oss tänka åt dig 

Glas är ett fantastiskt material som kan användas på tusentals olika sätt. Nedan kan du bli inspirerad av några av de jobb vi gjort tidigare eller varför inte googla på inspiration som du har med dig så kan vi helt anpassa lösningen efter dina idéer. Så spåna på och när du är redo hör du av dig så tar vi idéen vidare till ett färdigt uterum. 

Vi är bland de mest prisvärda i branschen - be om offert i tid

Vi har haft ett stort tryck på inglasningar sista året och vi har därför satt ihop en väntelista där vi tar alla i turordning. Ett gott råd är att redan idag skicka in din offert förfrågan så ser vi till att du får din inglasning när du vill ha den. 

Välkommen med din förfrågan!