google-site-verification: googlefdec93ba220e36c2.html
 

BILGLAS

Vi byter alla glas på de flesta bilar och lastbilar

 

Har stenskottet blivit en spricka? Eller har helt enkelt rutan gjort sitt? Med den senaste tekniken och utbildningen kan vi både byta ut hela vindrutor, sidorutor, bakrutor och laga stenskott. I vår nya verkstad har vi en takhöjd på över 4 meter så vi kan även ta emot lastbilar. Behöver du -  kör vi dig till jobbet inom Fagersta med omnejd eller så kan du låna en bil av oss tills rutan är utbytt. 

Vi löser det mesta med vårt stora nationella nätverk inom Samglas. Behöver du hjälp med entreprenadmaskiner eller något slags specialglas så löser vi det. Kika in med dina frågor så gör vi vårt bästa för att lösa det! 

 

Prioritera säkerheten - prioritera din bilruta!

Alla skador på din bilruta som ger reflex- och ljusbrytning är farliga ur trafiksäkerhetssynpunkt. En skada på vindrutan på 10 mm motsvarar skymd sikt på ett barn ca 40 m framför bilen. Slitage och skador är särskilt märkbart vid mörkerkörning – just då man behöver bästa möjliga siktförhållande. En annan faktor som påverkar trafiksäkerheten är att vindrutan idag är en del av bilens bärande konstruktion.

Boka en tid nu! 

 

De flesta skador börjar med ett enkelt stenskott. Vänta därför inte, utan kontakta oss omgående. Ett stenskott är lätt fixat och kostar dig högst 200:- (beroende på vilket försäkringsbolag du har). Ett byte av vindrutan blir betydligt mer kostsamt (även det beroende på vilket försäkringsbolag du har). Samglas har bilglas till alla bil-, buss och lastbilsmärken.

 

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och har datoriserad uppkoppling till dessa likväl som till Vägverket.

Ladda ner skadeanmälan direkt här på hemsidan